Sopra Steria vs Intility - Finale i 1. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2
📰

Sopra Steria vs Intility - Finale i 1. divisjon av Bedriftsligaen i Counter-Strike 2

Skrevet av Sigve Løndal - Publisert 05.06.2024, 11:30

Sopra Steria stiller som underdogs i finalen mot regjerende mestere Intility. Skal det kåres en ny vinner, eller fortsetter IT-dynastiet nok en sesong?

 
Veien til finalen har vært både sosial og morsom, forteller Vågnes, lagkaptein for Sopra Steria.
 
“Det var noen kamper hvor det kunne ha gått sikkelig galt og vi risikerte å miste sluttspill-plassen, men med noen korrigeringer underveis så klarte vi å dra det i land.” sier han
 
"I finalen forventer vi en tettere kamp enn det vi viste i gruppespillet. Intility er favorittene her uten tvil, mens vi kommer inn i finalen som underdogs. Vi skal uansett gjøre vårt beste for at dette skal bli en bra og spennende finale! Det blir interessant å se hvordan det blir på LAN, så får vi også se om CS2-mottoet "What you see is what you get!" holder her.” smiler han.
 
Han forteller at de stilte dårlig forberedt sist lagene møttes. Laget har brukt tiden på å gå gjennom demo fra tidligere kamper, og sier de taper mange runder på grunnleggende ting; dårlig kommunikasjon og dårlige solo-plays. Om de kan rydde opp i dette vil bli en tettere kamp enn forrige gang.
 
“Som forberedelser har vi spilt mer sammen de siste par ukene, og fokusert mer på kommunikasjon og gå tilbake til det grunnleggende. Skulle vi ta pokalen hjem blir det et par ekstra kalde når vi først er der!” avslutter Vågnes.
 
DISSE SPILLER FOR SOPRA STERIA:
Mikael «MikaeliX» Vågnes Patrick «EMPERIUM» Loftheim Haris «Laserturken» Dedić Joakim «Pushu» Gabrielsen Even «Ev1» Berthelsen
 
DISSE SPILLER FOR INTILTY:
Herman «mV» Jensen Linda «peek a boo» Tran Olav «Sultan» Bjørndal Kristian «Dutu» Hølen Thorstein «Thorshi» Løkensgard Erik «splaekken» Nævdal (supersub)
 

- Intility merker at liganivået blir bedre for hver sesong

 
“Vi merker at konkurransen blir sterkere, og at de andre lagene har blitt bedre, men vi koser oss med å spille CS så det å møte opp til kamp er alltid gøy.” sier Løkensgard
 
Han sier det er alltid gøy å spille på LAN og håper det blir en close finale med god stemning og litt friendly banter. Sist lagene møttes ble det 2-0 til Intility, men Løkensgard nevner at Sopra Steria slo Tellus for å komme til finalen, og de tapte mot Tellus i gruppespillet — så slik han ser det så er Sopra favorittene til å vinne 😬
 
“Som forbredelser har vi spilt moderate mengder med faceit og er atm på en 6 loss streak, og Dutu har endelig skaffet seg barnevakt!” sier han.
 
“Selv om vi allerede kan kalle oss vinnere av Bedriftsligaen så er det jobb på fredag, tipper senga kaller når finalen er ferdig.... etter et par 6-10 pils ☺️” avslutter en cocky Løkensgard
 

Thomas Sæves og Marius Alstadsæter gleder seg til finalen, og deler sine forventninger til kampen

 
“Denne kampen har vi ventet på lenge, det er to gode lag som møtes i dag og jeg tror dette blir en underholdene finale. Disse to lagene har kjempet seg til denne finalen og det blir spennende å se hva Sopra Steria kan stille opp med i dag.” sier Sæves
 
“Mine forventninger er å se et lekent Intility lag som kan vise hvorfor de har vunnet før, men også et fokusert og motivert Sopra Steria lag som kan skyte godt ifra seg.” avslutter han.
 
“Her kommer det til å smelle fra 1.runde! Det vil være 2 lag på server som kommer til å ville vinne dette i høyeste grad, noe som setter rammene for en knall finale!” legger Alstadsæter til.
”Jeg tror vi ser et aggresivt Sopra Steria som vil ønske å ta kontroll, men samtidig et godt samhold i laget. Samtidig som Intillity er et meget godt lag og hvor vi får se gode lag/enkelt prestasjoner!” avslutter han.
 

SE KAMPEN DIREKTE

Sopra Steria vs Intilty
Torsadg 6. Juni klokken 19:00
Kommentert av Thomas Sæves og Marius Alstadsæter