Regelverk for Plattformen
📔

Regelverk for Plattformen

🔸
DENNE OPPDATERES - IKKE FERDIGSTILT

GENERELLE REGLER

§ 0.1 Reglene gjelder alle våre flater
§0.1 Vanlig anstendighet Respekter hverandre, mods og admins. Hold chatten ren, ingen NSFW bilder/videoer.
§0.2 Diskriminering Vi tillater ingen form for rasisme, sexisme eller dømming av andres tro. Dette fører til utestengelse. Alvorlige tilfeller kan bli politianmeldt.
§0.3 Mobbing og uthenging Vi tillater ikke troll, mobbing, hetsing eller uthenging, verken av enkeltindivider eller lag. Dette kan føre til utestengelse. Vil bli håndtert case-by-case.
§0.4 Reklame, Promo og Spam Reklamering av andre grupper/discord-kanaler, turneringer eller giveaways skal avtales med admin på forhånd (unntak er discords hvor det handler om søknader for teams). Promo av stream(s) er lovlig.
§0.5 Admins og avgjørelser Avgjørelsene til admins skal respekteres. Om du har innvendinger, vennligst kontakt personen via privat chat og hold dialogen saklig. Dersom en admin har gjort det tydelig at avgjørelsen er tatt, så toleres ikke videre diskusjon. Gjentatte brudd på dette fører til utestengelse.
§0.6 Riktig kanalbruk Bruk de rette kanalene til rett tid. Navnet på kanalen korresponderer med temaet som forventes på chattemeldingene. Meldinger som postes feil kan bli slettet uten forvarsel. Gjentatte brudd vil gis advarsel til eller cooldown så man ikke kan skrive på en stund.

FAIR-PLAY REGLER

Kapittel 1. Generelle bestemmelser

§ 1.1. Formål og virkeområde
Fair play handler om å respektere visse regler slik at alle konkurrerer på samme premisser. Disse reglene er overordnet alle andre regler. Det innebærer at hvis det er motstrid mellom en konkurranseregel, spillregel, selvskrevet regel o.l. går Fair play-reglenes bestemmelse foran. Master Blaster sine Fair Play-regler sier noe om hvordan vi skal behandle hverandre, og om hvordan vi skal respektere spillregler og de spillene som det utøves i på Master Blaster sin plattform. Disse reglene gjelder for alle som besøker plattformen og viser til grunnleggende retningslinjer rundt vårt samspill med medspillere, motstandere, andre deltagere og arrangører. Reglene gjelder både før, under og etter en konkurranse. Brudd på Fair Play-reglene kan resultere i diskvalifisering fra konkurranser, trekk i poeng og i ytterste fall utestengelse fra plattformen.
 
§ 1.2. Punkter
  1. Les, kjenn til og respekter Master Blaster sitt regelverk.
  1. Møt dine medspillere og dine motstandere med entusiasme, dedikasjon og respekt.
  1. Verdsett og respekter de som arrangerer, organiserer og bidrar i en konkurranse.
  1. Kampfiksing, juks og bevisst utnyttelse av svakheter i systemene kan føre til utvisning fra plattformen.
  1. Bidra til at alle trives og har det gøy med e-sport.