↔️

Overgangsvinduet

§ 4. Generelle konkurranseregler

§ 4.4.1 Bytte lag når bytter jobb Vi ønsker at alle som deltar i Bedriftsligaen skal ha mulighet å kunne fullføre sesongen om følgende skulle skje.
  1. Skal begynne i ny jobb som deltar i Bedriftsligaen, før sesongstart
  1. Skal begynne i ny jobb som ikke deltar i Bedriftsligaen, før sesongstart
  1. Skal begynne i ny jobb som deltar i Bedriftsligaen, etter sesongstart
  1. Skal begynne i ny jobb som ikke deltar i Bedriftsligaen, etter sesongstart
  1. Ny spiller inn i laget etter sesongstart
 
a) Skal du begynne i ny jobb som deltar i Bedriftsligaen før sesongstart er det veldig enkelt. Du spiller plasseringsturneringene med den nye jobben, selv om du kanskje ikke har begynt å jobbe der enda. Dette er for at laget skal havne i riktig divisjon til sesongstart, og du har begynt i den nye jobben.
 
b) Om du skal begynne i ny jobb som ikke deltar i Bedriftsligaen, så er det dessverre ikke mulig å delta med mindre dere melder på et lag fra den nye bedriften du skal jobbe i. c) Om du skal melde overgang fra et lag til et annet, og begge lagene spilt sine plasseringsturneringer blir det individuelle avgjørelser om det er mulig å melde overgang. Dette gjelder hovedsaklig for å beholde det gjevne nivået i divisjonene. Er begge lagene i samme divisjon skulle ikke dette være noe problem.
 
d) Skal du begynne i ny jobb som ikke deltar i Bedriftsligaen, og du allerede har spilt plasseringsturneringer, kan det ved tilfeller gis lov å fullføre sesongen med laget som har registrert seg. Dette bestemmes individuelt fra lag til lag, og spiller til spiller. Vi ønsker å være så enkel og rettferdig som mulig, og det viktigste er et godt miljø og en bra opplevelse. Om du er usikker eller har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt! e) Problemer med å fylle laget eller en ny ansatt i bedriften som er fysen på esport? Tommelfingerregelen er at så lenge spilleren er på ca samme nivå som resten så skal det ikke være noe problem å hente inn nye spillere etter plasseringsturneringene er spilt. For mer informasjon, send melding til Hbjor på discord eller hb@masterblaster.gg på epost.