Opprette bruker, org, lag og påmelding - CS

Videoguide - Counter-Strike
Video preview
Videoguide - Rocket League
Video preview

Opprette bruker og sette opp lag

1. Alle lagmedlemmer må opprette en bruker på MasterBlaster-plattformen hvor ligaen blir gjennomført. Registrer HER
notion image
  1. Fullfør profilen som forklart på nettsiden og koble til steam.
      • Klikk på nicket ditt øverst i høyre hjørne → «Profile» → «Settings» → «Add game» (Spillet må knyttes opp for at du skal kunne spille)
      notion image
  1. Koble til Discord-kontoen din.
notion image

1. Lagleder må opprette en organisasjon og et lag, etter å ha opprettet seg selv en en bruker. Når det er gjort trykker du “create” oppe til venstre og velger organization. Skriv inn navnet på Bedriften og trykk create.
    1. notion image
      notion image
      Videre trykker vi på Teams, og create team.* Dette er ekstra nyttig for bedrifter med mer enn et lag i Bedriftsligaen. Skriv inn ønsket lagnavn, om det er navnet på bedriften eller noe gøy er helt opp dere. Velg spill, last opp et profilbilde og trykk set up. * Har dere allerede opprettet et team fra før som dere ønsker å få inn i organisasjonen? Kontakt en admin så ordner vi dette for dere.
notion image

1. Lagmedlemmer må da godta invitasjon fra lagleder for å bli en del av laget, dette gjør de ved å åpne notifikasjonen øverst til høyre i skjermbildet og deretter trykke på «accept».
notion image

Bli med i Bedriftsligaen Discord

Bli med i Bedriftsligaen sin Discord for å sørge for at all mulig kommunikasjon går så knirkefritt som mulig. Discord HER
Om du har koblet kontoen din på app.masterblaster.gg vil du automatisk få tildelt riktig rolle basert på divisjon og laget du spiller for. Navnene vil se slik som dette ut slik at det skal være enkelt for dere å få kontakt med motstanderen.
notion image

Hvordan koble til serveren i Counter-Strike?

1. Åpne spillet CS:GO
  1. Når man er inne i spillet, åpne utviklerkonsollen*.
🎮
*Utviklerkonsoll Har du ikke aktivert utviklerkonsollen? Følg stegene: Gå på «Settings» «Game» Sett «Enable Developer Console» til «yes»
Det er praktisk å ha utviklerkonsollen lett tilgjengelig. På norske tastatur er det vanlig å sette knappen | (rett under ESC) for å åpne denne. Gå på «Settings» «Keyboard/mouse» «UI Keys» Velg «toggle console» og trykk på ønsket knapp.

Alternativt følg link for å se videotutorial for hvordan man gjør dette: https://www.youtube.com/watch?v=hQ08cvmVuU8&ab_channel=LJZeniTJenseN-GamingandMore

1. Når du har åpnet utviklerkonsoll, lim inn ip og passord som du kopierte fra konkurransen og klikk enter. Du vil nå kobles til serveren.
notion image