🚗

Hvordan komme seg inn i spillet - Rocket League

Koble til server

Hvordan finne frem?

1. Bedriftsligaen er delt inn divisjoner og tilhørende grupper. Finn deres divisjon/gruppe ved å velge «Communities» fra hovedmenyen til venstre og naviger videre til «Bedriftsligaen».
notion image

1. Klikk på turneringskortet for din divisjon og avdeling for å åpne turneringslobbyen. Her finner du oversikten over kamper som skal spilles, og kan følge resultatene underveis.
    1. notion image

Når kampen starter?

1. app.masterblaster.gg vil det vise en match-box som «overtar» skjermen, når laget deres blir lagt til i konkurransen. Sjekk inn laget, velg hvem som skal spille kampen og legg til resten av laget som substitutes.
notion image

1. Når kampen starter får dere en notifikasjon. Matchboxen gjør nå klart for map-veto (kart-valg).
notion image

notion image

Åpne spillet og koble til server

1. Start Counter-Strike Global Offensive via Steam.
  1. Når spillet kjører, åpne utviklerkonsoll*.
  1. Lim inn tilkoblingsstrengen og klikk «submit» eller trykk på «enter».
    1. Du kobles nå til spillserveren. Følg deretter anvisningene inne på spillserveren i chatten, for å starte kampen.

Tips: Du åpner chatten ved å trykke på Y - her skriver du !ready inne i spiller når du er klar for å starte kampen.

🎮
      *Utviklerkonsoll Har du ikke aktivert utviklerkonsollen? Følg stegene: Gå på «Settings» «Game» Sett «Enable Developer Console» til «yes»
      Det er praktisk å ha utviklerkonsollen lett tilgjengelig. På norske tastatur er det vanlig å sette knappen | (rett under ESC) for å åpne denne. Gå på «Settings» «Keyboard/mouse» «UI Keys» Velg «toggle console» og trykk på ønsket knapp.

Alternativt følg link for å se videotutorial for hvordan man gjør dette: https://www.youtube.com/watch?v=hQ08cvmVuU8&ab_channel=LJZeniTJenseN-GamingandMore

Knivrunde og start av spill

2. Når man er inne på det første kartet som skal spilles, skriver man !ready i chat.
    3. Knivrunden starter. Man møtes gjerne på avtalt sted i denne runden.
    4. Vinnerlaget av knivrunden velger om man ønsker å starte som Terrorist eller Counter-Terrorist. Skriv !stay eller !swap for å velge.
    5.

Når kampen starter

Instruksjonene på hva som skal gjøres vil alltid presenteres i chatten underveis. Dette er ment som en guide for at alle kan bli litt kjent med systemene våre på forhånd, uten tidligere å ha spilt hos oss. Det virker kanskje komplisert for noen etter å ha sett igjennom denne guiden – men det går stort sett veldig greit.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål. Lykke til!