Hvordan gjøre seg klar med bruker og lag på lichess.org
📑

Hvordan gjøre seg klar med bruker og lag på lichess.org

 
#1 - Opprette Bruker Alle lagmedlemmer må opprette en bruker på lichess.org hvor selve spillet vil foregå. Følg linken for registrering her: https://lichess.org/signup.
notion image
notion image
 
#2 - Opprette bedriftslag
Lagledere må så opprette et lag med bedriftsnavnet som lagnavn. Gå til Fellesskap/Community i menyen øverst til venstre og velg Lag/Team. Klikk Nytt lag/New team og følg anvisningene for å sette opp lag.
notion image
notion image
 
#3 - Bli med i bedriftslaget ditt på Lichess.org
Lagmedlemmene kan deretter bli med i bedriftslaget som ble opprettet i punkt 2. Dette gjør man ved å finne laget på nettsiden, enten ved å gå til “søk” øverst til høyre, eller ved å få tilsendt linken til lagprofilen fra lagleder/lagmedlem. Klikk “Bli med i klanen” / “Join team” for å bli med i laget.
notion image
#4 - Melde seg på alle turneringene
Bedriftenes lag/klubb på lichess blir lagt inn i sine respektive divisjoner av organisator, basert på ratingdataen som er samlet inn på forhånd. Deretter er kan spillerene i hvert lag begynne å melde seg turneringene (rundene).
Når laget er registrert i Bedriftsligaen må hver enkeltspiller melde seg inn på de turneringene som ligger tilgjengelig. Dere finner oversikt over alle tilgjengelige turneringer her: lagprofilen → turneringer.
Viktig: Individuelle spillere får ikke deltatt i turneringer (runder) man ikke har meldt seg på. Se bilde under for hvordan du registrerer deg som spiller.
 
notion image