🔁

Flytting av kamper

Det kan hende man har behov for Ä flytte kampen sin bort fra ordinÊr spilledag. Dette gÄr i de aller fleste tilfeller helt fint for motstanderne, og man klarer Ä finne et nytt tidspunkt.
Merk at vi nÄ har innfÞrt nye regler for flytting av kamp:

💡
§ 4.3.1 Flytting av oppsatte kamper Et lag har anledning til Ä flytte ordinÊrt oppsatt kamp ved Ä avtale direkte med motstander-laget, gjerne ved Ä kontakte lagkaptein via Bedriftsligaen sin discord server. OrdinÊrt oppsatt spilltidspunkt vil alltid vÊre gjeldende dersom man ikke kommer til enighet om flytting, og lag som ikke mÞter vil tape kampen pÄ walkover.
  1. For kamper som ikke skal sendes; det er ikke anledning til Ä flytte en kamp senere enn 24 timer fÞr start, med mindre motstanderlaget gÄr med pÄ dette. Ved konflikter, kontakt en administrator pÄ discord.

§ 4.3.2 Flytting av kamper som skal Streames Dersom man Þnsker Ä flytte en kamp som er planlagt Ä sende pÄ twitch:
  1. Laget som Þnsker Ä flytte kampen mÄ kontakte en administrator og laget de skal spille mot pÄ discord med forespÞrsel om dette.
  1. Lag som flytter kamper som har sending har ingen garanti for Ä fÄ sendte kamper senere i sesongen. Jo tidligere det meldes Þnske om flytting, jo hÞyere sannsynlighet er det for Ä fÄ sendt kampen pÄ en ny dato.

Vi anbefaler alle Ä gjÞre det pÄ denne mÄten:

1. Start med Ä kontakte den som er lagleder pÄ laget man skal mÞte i kampen man Þnsker Ä flytte. Det er enklest Ä gjÞre dette ved Ä Äpne bedriftsliga discord server, og se pÄ medlemslisten til hÞyre. Send en privat melding og spÞr om det gÄr greit Ä flytte kamp.
  1. Etter man har blitt enig om nytt tidspunkt, gĂ„ til app.masterblaster.gg og finn den aktuelle kampen under “My Match schedule”, eller direkte via turneringslobby. Til hĂžyre for kampen er det 3 prikker man kan klikke pĂ„:
    1. notion image

1. Klikk sĂ„ “Reschedule Match”:
    1. notion image

1. Sett tidspunktet man har blitt enige om i dialogen, og klikk “Suggest” og “Confirm”:
    1. notion image

1. Lagadministratorer i motstanderlaget skal nĂ„ fĂ„ en e-post, samt en notifikasjon pĂ„ dette. Under “My match schedule” skal man ogsĂ„ fĂ„ en “request” lagt til pĂ„ siden av kampen slik:
    1. notion image

1. Klikk pÄ denne, og aksepter og bekreft tidspunktet. Kampendato skal nÄ vÊre endret:
    1. notion image
      notion image