Finale i 5. divisjon - DHL Express vs Siemens AS
📰

Finale i 5. divisjon - DHL Express vs Siemens AS

Skrevet av Sigve Løndal 27.11.2023

DHL Sulten på sitt første trofé 🏆

 
Sesongen i 5. divisjon kommer til ende, skal DHL ta seieren over nykommerne i Siemens for å sikre sin første tittel? 👀
 
Se finalen mellom DHL og Siemens mandag klokken 20:00 på https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Lagbilde av DHL Express 2… om vi skal tro de rett.
Lagbilde av DHL Express 2… om vi skal tro de rett.
 
Julebord og Bakrus for DHL Express, satser på å prestere uansett.
 
- Vi forberedte oss via julebord så forhåpentlig er noe av bakrusen blitt borte ila. dagen. Har vi dagen så skal vi være på samme nivå som motstanderen. Det er gjort noen valg i forhold til bans og picks hvor vi tror vi vet hvilke maps som blir valgt idag.
 
- For vår del så har det vært mye optimisme ettersom vi visste lagene i ligaen er jevngode. Vi hadde følelsen på at dette kunne bli en artig sesong. Når vi endte opp i sluttspill så følte vi at gruppen vår var den sterkeste som igjen viste seg å stemme i dette tilfellet. Som lag føler man alle har bidratt sterkt til at vi er der vi er i dag, sier Fredrik «Laykcer» Andersen, lagleder i DHL
 
DHL? more like dh L - Preget av en rekke med andreplasser
 
- Nå skal det sies at DHL er i sin 4-5. finale uten seier. Mye fordi vi synes det er så godt å se det gå bra for andre, men dette får vel bli året hvor vi bestemmer oss for å være litt egoistiske og kanskje hente hjem pokalen! Mistenker en jevn kamp hvor det er det beste laget vinner ovenfår individuelle prestasjoner på begge lag.
 
- Vi møttes allerede i plasserinsturnering og vant da over Siemens, noe som gjorde at vi ønsket å havne i denne divisjonen. Det var veldig jevnt når vi spilte mot hverandre. Når vi møttes til kamp i gruppespillet så var det kun et lag som stilte til kamp (ikke DHL) så vi ønsker litt revansje for en dårlig preformance av oss, avslutter Andersen.
 
DISSE SPILLER DHL:
Christian «LexSuperior» Gundersen Geir «Tallefjant» Hansen Bjørn Erik «Muppet» Øfsti Marius «Careface» Pettersen Ole «Olemann» Werner Sveen Johan «Swe_Boy_Fire» Norin Fredrik «Laykcer» Andersen
DISSE SPILLER FOR SIEMENS:
Kenneth «Kenesu» Ørnholt Joakim «Cori» Madsen Alexander «Cruxer» Neumann Christian «Flaton» Haaland Henrik «mÅke» Midtun
 

– Stiller uthvilt til finalen

I motsetning til DHL, har Siemens tatt spillepause for å koble av og spare på kreftene. De sier stiller uthvilt til finalen.
- Reisen mot sluttspillet kom som en overraskelse på oss, vi ante ikke at vi hadde kvalifisert oss til å begynne med. Som lag har vi forbedret oss betraktelig gjennom sesongen og ikke minst sluttspillet, sier Ørnholt.
Litt kortere i svarene enn sin motstander har de like forventninger.
- Vi forventer en forrykende kamp som kan raskt snu i begge retninger.
 
- Alltid litt mer spenning når man møter noen man har spilt mot før. Vi hviler ikke på tidligere resultater, og kommer til å gi full gass som vanlig!

– Finalepless mot alle odds

Kveldens kommentatorduo som skal følge dere gjennom sesongens andre finalen er Daniel «Dan1cted» Storbråten og Thomas «Norden» Sæves.
 
Daniel gleder seg ekstra mye til oppgjøret, og er overrasket over finalistene.
- DHL Express 2 og Siemens AS tar seg videre til finale kanskje mot alle odds. Fra en 3. og 4. plass respektivt i avdeling A har de slått begge topp-plasseringene i den andre 5. divisjon avdelingen, samt slått topplagene i egen avdeling for å komme til finalen, sier Storbråten.
 
- Dette kan ikke være annet enn en knallgod finale det begge lag kjemper med nebb og klør om å ta med seg pokalen, avslutter han.
 

Sesongens siste sendinger

 
Mandag 27.11. - 5. Divisjon - Finale - DHL Express 2 mot Siemens GO https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Tirsdag 28.11. - 4. Divisjon - Finale - BH KjellsAngels - Aztek https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Onsdag 29.11. - 3. Divisjon - Finale - TBD https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Torsdag 30.11. - 2. Divisjon - Finale - TBD mot Epinova Alpha https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Lørdag 02.12. - 1. Divisjon - Finale - Intility mot TBD https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Finalen mellom Intility og DNB kan du også se live under finalefesten. vi inviterer deltakere i Bedriftsligaen og venner & bekjente til House of Nerds, Vulkan Oslo. Dørene åpner lørdag 2. desember klokken 18:00, og finalen starter 19:30!
Påmelding og mer informasjon via lenken under👇