Finale i 4. divisjon - Baker Hughes Kjells Angels vs Aztek
📰

Finale i 4. divisjon - Baker Hughes Kjells Angels vs Aztek

Skrevet av Sigve Løndal 28.11.2023

Er Aztek tilbake som demoner i 4. divisjon eller skal nykommerne i Baker Hughes ta pokalen?

 
Sammenlignet med forrige sesong har Aztek hatt en enorm utvikling. Fra en klam 7. plass i vår-sesongen har de klatret seg til 4. plass i gruppa og sikret seg en finaleplass 🙌
 
BH Kjells Angels kommer inn som favoritter etter å ha trampet ned konkurrentene i gruppespillet. En 13-11 og 13-13 sier over Aztek sist gang de møttes indikerer at det kan bli jevnt når de møtes i den viktigste kampen av sesongen 👀
 
Se finalen mellom Baker Hughes og Aztek tirsdag klokken 20:00 på https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no

– Matchmaking for å holde varmen

Antonsen i Baker Hughes har gjort litt research og er klare for kamp.
 
- Vi har ikke gjort noko spesielt enn å spelt litt matchmaking og tatt en rask titt på hvilke kart de andre liker å spille. Håper me alt klaffer i kveld og at det blir ein bra kamp, sier han.
- Vi hadde som mål om å komme til sluttspillet allerede før sesongstart, noe vi faktisk klarte! hadde vell litt flaks me den førsteplassen. Vi hadde eit par close games og eit par games me dreit oss ut. Så alt i alt må vell me vare fornøyd at me klarte førsteplassen og at me fekk revansje øve Aible 2 til slutt i semien.
- Vi håper å dra seieren i land, men regner me det blir like close som sist! Vi prøver å ikke slippe guarden, og fortsetter den gode trenden vi har vist gjennom sluttspillet. Jeg håper vi ikke gjør for mange feil i kveld, så vi unngår å høre Haribo skrike "DIN IDIOT", avslutter Antonsen.
 
DISSE SPILLER BH:
Daniel «Haribo» Nesbø Ove «Potato» Antonsen Espen «VanFylk<3» Fylkesnes Petter «Mysil Bergsprekken» Mortensen Petter «Sweety» Johannessen
DISSE SPILLER FOR AZTEK:
Arslan «s3ny» Raja Daniel «Krabbe» Heggøy Jørgen «Prime» Styrmo Borghagen Frikk «Duke Skywalker» Johnsen Mats «matsdf» Myhr Hansen Eskil «Picccard» Uhlving Larsen

– Stolte over finaleplass

Familie kommer før Bedriftsligaen, men Aztek er fortsatt klar for kamp.
 
- Primært har det vært individuelle forberedelse til kampen og spilling for de som har ønsket det. Ikke så ofte det har passet å samle alle mtp barn og familie denne sesongen, sier Raja.
- Det har vært en interesant vei til sluttspillet. Vi havnet på en 4. plass i vår divisjon og kvalifiserte oss på hengende håret. Vi løftet oss de siste ukeneog har kjempet oss helt til finalen, noe vi er stolte av.
- Forventer at det blir en spennende og jevn finale slik at seerne også koser seg og får underholdning, og såklart at vi vinner.
 
- Vi ønsker såklart revansje, ettersom BH Kjells Angels slo oss 2-0 i gruppespillet. Jeg følte vi ikke hadde dagen sist vi møttes, så håper lykken er med oss i kveld, og clutches går vår vei.

– To verdige finalister

Kveldens kommentatorduo følger videre fra 5. divisjonskampen, Daniel «Dan1cted» Storbråten og Thomas «Norden» Sæves har fått gleden av å kommentere sesongens 3. finale!
 
To solide lag som kan by på spennende finale.
 
- Jeg tror vi kommer til å få se to sterke lag som har kjempet godt i både seriespill og sluttspill. Baker Hughes virker utrolig sterke og solide på kartene de har spilt, og har forsåvidt kun tapt én runde i seriespillet. Aztek stiller også sterkt etter å ha tatt seg opp gjennom, sier Sæves.
- BH og Aztek var begge i gruppe 4A som betyr at de har møtt hverandre i seriespill. Der tok BH en ørliten seier Mirage (13 - 11) og Overpass (13 - 10) som viser at i denne finalen kan alt skje. Jeg tok en titt på spillerene til disse to lagene og det er ingen tvil om at det er høy firepower på begge lag. Jeg vil trekke frem VanFylk fra BH og s3ny fra Aztek som to spillere man absolutt bør passe seg for.
Sæves tror hvem som helst kan gå av med seieren i kveld.
 
- Her kan det bli veldig 50/50. Aztek måtte spille desider map i sluttspillet men så ikke ut til at det ble et problem BH har vist seg i å være utrolig sterke på mange kart så der stiller de nok ganske sterk. jeg har troa på at vi får se alle 3 kartene bli spilt, avslutter han.
 
I motsetning til Sæves tror Storbråten at Aztek er sterkere.
 
- Vi får håpe på en like close finale som i går! Jeg tror nok Baker Hughes Kjells Angels tar seieren her, men vi får se. Det er ikke så lenge siden sist de møttes på server, da gikk det i favør Baker Hughes. Det er jo litt mer å kjempe for her i finalen, så det kan jo fort gå begge veier, sier Storbråten.

Sesongens siste sendinger

 
Tirsdag 28.11. - 4. Divisjon - Finale - BH KjellsAngels - Aztek https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Onsdag 29.11. - 3. Divisjon - Finale - TBD https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Torsdag 30.11. - 2. Divisjon - Finale - TBD mot Epinova Alpha https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Lørdag 02.12. - 1. Divisjon - Finale - Intility mot TBD https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Finalen mellom Intility og DNB kan du også se live under finalefesten. vi inviterer deltakere i Bedriftsligaen og venner & bekjente til House of Nerds, Vulkan Oslo. Dørene åpner lørdag 2. desember klokken 18:00, og finalen starter 19:30!
Påmelding og mer informasjon via lenken under👇