Finale i 3. divisjon - VARD vs Accenture
📰

Finale i 3. divisjon - VARD vs Accenture

Skrevet av Sigve Løndal 29.11.2023

Kvalifisert til sluttspillet på hengende håret har begge to kommet seg til finalen mot alle odds.

 
Både VARD og Accenture endte på 4. plass i gruppespillet for å sikre seg en sluttspillplass, nå slåss de om tittelen som divisjonsmestere 🙌
 
Nykommerne i VARD har hatt en treg start på sesongen men har vist gjennom de siste ukene at de har det som skal til for klatre divisjonene. Accenture har deltatt i Bedriftsligaen siden første sesong og har hatt både oppturer og nedturer gjennom årene i Bedriftsligaen. Selv om de nesten alltid har kommet seg til sluttspillet blir dette den første finalen de spiller 👀
 
Se finalen mellom VARD og Accenture onsdag klokken 20:00 på https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Accenture under teambuilding på Eldorado
Foto: Privat
Accenture under teambuilding på Eldorado Foto: Privat

– Fokus på det sosiale og ha det gøy

 
- Vi har ikke gjort så mye ekstra mot finalen sammenlignet med andre kamper. Det viktigste for oss har alltid vært at det skal være en arena som er gøy, sosial og givende for alle som tar del, noe som ofte krever en litt gylden middelvei for hele laget. Nytt for sluttspill er at på forhånd ble vi enige om hvem som skal spille, så vi kan gi forutsigbarhet og sette like forventninger på tvers av laget. Hvis alle etter kampen kan si at de gjorde det de kunne, vil vi være fornøyde, sier Røkke, lagleder for Accenture.
 
Selv om de ikke har tapt noen kamper, har de heller ikke vunnet så mange.
 
- Vi har jo fortsatt trenden i høst også som det "evige uavgjort-laget" med 5 uavgjort gjennom sesongen, noe som kan være både utfordrende og givende. For noen, kanskje meg selv spesielt, er det litt tøft for konkurranseinnstinktet å ikke avgjøre en vinner. Vi hadde 5 uavgjort og 2 seire, noe som betyr at vi har slått alle lagene på minst ett kart, som er positivt å ta med videre. Noen sesonger har ikke poengene vært nok med så mange uavgjort, men i år gikk det vår vei mot sluttspillet.
 
- Vi har jo selvfølgelig et mål om å ta seieren hjem i dag, men vi må også gi VARD respekt etter semifinalen hvor de slo tilbake på Schibsted som de tapte mot i gruppa si. Det tyder jo på at det er et lag som har funnet flammen og er klar for kamp, så vi håper på mange gode dueller, en tett kamp med god spenning, så skal vi gjøre det vi kan for å gå seirende hjem etter kveldens oppgjør, avslutter Røkke smilende.
 
DISSE SPILLER VARD:
Kristian «Kreystian» Ugelvik Ole Jørgen «HenkS» Buljo Michael «Michaelp» Presthus Thomas «Sogard» Sørgård Sondre «Vigilante» Sulebakk
DISSE SPILLER FOR ACCENTURE:
Sindre «FlyySoHigh» Røkke Håkon «Wizardman» Rosseland Paulsen Herman «sherman» Vognild Rustad Victor «Victor» Larsen Gagnås Steven «Annual» Widlic

– Spent på formen til motstanderen

Lagleder i VARD, Ugelvik, er relativt fornøyde med sesongen, og gleder seg til å møte finalistene fra Gruppe A i 3. divisjon.
 
- Vi forventer en ganske vanskelig kamp skal jeg være ærlig. Accenture har vunnet 2-0 mot "Orkla - à la Capri", som toppet gruppen vår med bare ett tap.
 
- Det blir spennende å se hvilke strategier de har lagt og hvordan pick/ban av kart blir. Vi har sett at de foretrekker samme kart som oss, så skulle veto gå i vår favør går vi relativt selvsikre inn i kampen.
 
- Reisen til sluttspillet har vært ganske opp og ned. Kvartfinalen mot Intility AdEx endte med trippel overtime på Overpass som decider. En kamp som gikk hele distansen og føltes egentlig ut som en finale. Om Accenture stiller med samme drivkraft som Intility AdEx ser jeg for meg en tøff kamp. Jeg holder meg optimistisk og tror vi skal klare å ta nok en motstander fra gruppe A, avslutter Ugelvik med et glimt i øyet.

– Positivt overrasket over finalistene

 
Thomas «Norden» Sæves. og Marius «Alstad2k» Alstadsæter har fått gleden av å lose dere gjennom sesongens aller første finale. De forventer en underholdende finale med to lag som er like sultne på pokalen. VARD med sin første sesong mot bekjente Accenture som har deltatt siden 2020.
 
- Kveldens finale kan by på overraskelser og har gjort det allerede. Siden begge lag plasserte nr.4 i hver sin gruppe og har etter det slått ut større motstand blir det spennende når de møtes. Begge lag er i hver sin ende av deltakelse, siden Accenture har vært med fra 2020 og VARD er i sin første sesong. VARD har mye å glede seg over siden de har kommet helt hit, noe man ser med tanke på prestasjoner når det virkelig gjelder, sier Alstadsæter.
- Accenture har også levert sterkt i sluttspillet og fortjener finalen med all rette! Hvem som går seirende ut ikveld skal er vanskelig å spå. Vi kommer til å se en gjevn kamp og jeg vil vi går hele veien til kart 3 før noen stikker av med seieren, avslutter han.

Sesongens siste sendinger

 
Onsdag 29.11. - 3. Divisjon - Finale - VARD vs Accenture https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Torsdag 30.11. - 2. Divisjon - Finale - Sopra Steria NewSync mot Epinova Alpha https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
Lørdag 02.12. - 1. Divisjon - Finale - Intility mot DNB https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Finalen mellom Intility og DNB kan du også se live under finalefesten. vi inviterer deltakere i Bedriftsligaen og venner & bekjente til House of Nerds, Vulkan Oslo. Dørene åpner lørdag 2. desember klokken 18:00, og finalen starter 19:30!
Påmelding og mer informasjon via lenken under👇