Connect til server: Counter-Strike: Global Offensive

For å kunne fortsette sesongen med CS:GO er det viktig at alle vet hvordan man laster ned CS:GO Demo Viewer 2023 - Følg stegene under.

Finn Counter-Strike 2 i bilbioteket ditt
notion image

Høyreklikk og trykk properties
notion image

På venstresiden finner du Betas, her velger du csgo_legacy - Legacy Version of CS:GO
notion image
Da vil en nedlastning på rundt 12 gb starte
notion image

Når den er ferdig lastet ned går du tilbake til settings, og under general velger du hvilket spill du skal spille. Vi kan anbefale å velge “ask when starting”, selv om det blir et trykk ekstra hver gang du skal spille CS2 eller GO om hverandre.
notion image

Da får du dette valget når du skal starte spillet
notion image

For å koble til server som spiller kopierer du connect-info og limer inn i konsoll i spillet.
notion image

Lim inn connect-info i konsoll og trykk enter! Da er du inne og klar for neste runde i CS:GO!
notion image
notion image

Om du ikke skulle klare å connecte eller trenger et par steg ekstra så kan du se her: For å åpne konsollen kan du følge stegene som vist her:
notion image
notion image
notion image
notion image
notion image

Om du får denne error-en så kan du skrive “quit” i konsollen, så må vi åpne properties igjen og legge til -nothreadsockets i launch options
notion image
notion image
Om du fortsatt trenger hjelp, ta kontakt med oss på discord via discord.gg/bedriftsligaen