7. serierunde - Hovedkamp fra divisjon 6A
📰

7. serierunde - Hovedkamp fra divisjon 6A

Siste serierunde byr på hovedkamp fra 6. divisjon gruppe A: Storebrand Prospects møter Orange Cyberdefense

Skrevet av Kristian Fjeld 07.11.2023

Alt på spill

Nok en uke med Bedriftsligaen er her, men denne uken står alt på spill når seriespillet skal avgjøres. Divisjonene er vidåpne og mange lag er med i kampen om topp fire. De fire beste fra seriespillet tar seg til sluttspillet hvor det står om mer enn bare heder og ære.
 
To lag som har alt å spille for er Storebrand Prospects og Orange Cyberdefense. Sistnevnte ligger før siste serierunde 4 poeng Storebrand Prospect, men med seier for prospektene og nye tre poeng i dere hengekamp kan de kapre den siste sluttspillplassen foran nesen på de oransje. Har de et godt nok forsvar til å stå i mot et Storebrand-lag på jakt?
 
Kampen ser du tirsdag klokken 20:00 på twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Storebrand på Haven i Stavanger under en team-building
Storebrand på Haven i Stavanger under en team-building

– En av rundens aller morsomste kamper i vente

Karl-Johannes «n00bStillOwnYou» Valle og Orange Cyberdefense har mye de skal forsvare tirsdag kveld. Han forteller at laget er blandet med svært erfarne spillere og nybegynnere, men at de også har et ess opp i ermet. – Laget er en god sammensetning av gamle avdankede 1.6- og Source-spillere, med et hint av en komplett nybegynner og en gammel grinebiter av en proff. Tør du gjette hvem? De fleste springer rundt som hodeløse høns, teamflasher, brenner teammates og skyter hverandre i ryggen mens de ler høyt. Så må Idar inn og rydde til slutt. Det går sånn halvbra til tider, smiler Valle.
 
Kabalen med å stille nok spillere har likevel vært krevende å få til å gå opp denne sesongen, men stemningen har det ikke vært noe å utsette på innad i laget.
 
– Det har vært et stress uten like å få nok spillere på startstreken hver uke. Det er stadig noen barn som skal legges, dyr som skal felles, Heimevernet-øvelse som er «viktig for rikets sikkerhet» eller pokerturneringer som «noen hadde glemt de var påmeldt». Totalt sett har vi hatt det svært morsomt, tross lagkapteinens høye blodtrykk og lagmedlemmenes navlebeskuende planleggingsevne. Resultatmessig kunne det gått bedre, men vi er glade for at vi har klart å stille lag denne sesongen.
 
Til slutt røper lagkapteinen til de oransje at han faktisk sliter med en liten skade inn mot oppgjøret.
 
– Kan ellers informere om at jeg sydde 5 sting i langfingeren på høyre hånd på søndag. Så jeg er spent på egne prestasjoner i morgen, avslutter Valle.
 
Det er Jørgen «Toros» Pedersen som har fått æren av å lose dere gjennom den aller siste serierunden i 6. divisjon gruppe A. Pedersen tror på en uhyre jevn kamp, mellom to lag som glimtvis har vist et ekstremt bra nivå og tror oppgjøret dermed blir blant de mest spennende denne uken.
 
– Det er to lag som har plassert seg midt på tabellen. De har vært gode når de har vunnet, og manglet det lille siste for å komme seg inn i toppsiktet, sier Pedersen og legger til.
 
– Jeg ser for meg en jevn kamp om uhyre viktige poeng, en av rundens aller morsomste kamper i vente, avslutter Pedersen.
 
DISSE SPILLER FOR ORANGE CYBERDEFENSE: Karl-Johannes «n00bStillOwnYou» Valle Idar «Idar» Lund Kevin «Yellowpenis» Hyunh Joakim «N3tm4sk» Nystad Nikita «SOAWSM» Migisha Munyaruguru Espen «NakeD» Espen Haugland Daniel «ngr_asdf» Soltvedt

Ukens hovedkamper

Hovedkampen fra 1. divisjon er enda ikke bestemt da denne blir plukket ut fra tabellplassering. Under finner du en oversikt over ukens fastsatte godbiter fra Bedriftsligaen:
 
Tirsdag 07.11 20:00 Gruppe 6A: Storebrand Prospects - Orange Cyberdefense https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
20:00 Gruppe 6A: Altibox - Team Solibo https://www.twitch.tv/bedriftsligaen2
 
Onsdag 08.11 20:00 Gruppe 6B: Peab - Devoteam https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Torsdag 09.11 20:00 Divisjon 1: TBD https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no