6. serierunde - Hovedkamp fra 1. divisjon: Intility møter DIPS
📰

6. serierunde - Hovedkamp fra 1. divisjon: Intility møter DIPS

Skrevet av Kristian Fjeld 02.11.2023

Vidåpne divisjoner

Seriespillet nærmer seg i utgangspunktet snart ferdigspilt, men grunnet overgangen til Counter-Strike 2 har en rekke kamper blitt utsatt. Kampen om en plass i sluttspillet er derfor fremdeles vidåpen i samtlige divisjoner.
 
Et lag som ikke har fått den starten de ønsker seg er regjerende seriemester Intility. Foreløpig står de med bare to poeng på like mange kamper, men med fem kamper igjen av seriespillet kan høstens store favoritt fremdeles karre seg inn i sluttspillkampen. Torsdag er gjerne utgangspunktet bedre når de møter DIPS til nok et toppoppgjøret i det gjeve selskap i Bedriftsligaen.
 
Vi har som vanlig loddet stemningen med de ulike aktørene fra rundens hovedkamp i 1. divisjon før de braker løs denne uken.
 
Kampen mellom Intility og DIPS ser du torsdag klokken 20:00 på twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Intility under finalen av Bedriftsligaen, våren 2023
Intility under finalen av Bedriftsligaen, våren 2023

– Jeg tror dynamikken har en sjanse for å endre seg litt

Regjerende seriemester Intility, som har gjort rent bord i Bedriftsligaen i en rekke sesonger, hadde naturlig nok et favorittstempel før sesongen. Poengene har uteblitt, og kaptein Thorstein «Torshi» Løkensgard tar ikke noe for gitt tross stempelet.
 
– Det er alltid gøy å bli sett på som favoritter, men vi tar ingenting for gitt. Spesielt nå som vi skal spille Counter-Strike 2 istedenfor Counter-Strike: Global Offensive så tror jeg alt kan skje.
 
Løkensgard røper at tross deltakelse i flere ligaer spiller de fremdeles bare for gøy.
 
– Vi spiller faktisk bare for å ha det gøy, men det er alltid gøy å vinne. Vi har vært så heldige at vi har klart å spille oss opp til 2. divisjon i vanlig norsk liga, men det ender nok der. Ambisjonen er å komme lengst mulig, men med ganske liten innsats. Vi har lite treninger og få taktikker, så det meste handler om at vi spiller mye sammen og har det gøy.
 
Og gøy blir det når en annen Bedriftsligaen-veteran står på motsatt side torsdag kveld. Løkensgard er beskjeden i forkant av møtet og tror det blir en jevn kamp som kanskje ender i nok en poengdeling.
 
– DIPS har alltid vært et av de lagene som har gitt oss mest motstand, så dette er en kamp vi ser frem til. Jeg tror DIPS er veldig sultne på å slå oss, så tror denne kampen kan bli spennende. Håper nesten de vinner, slik at vi kan komme som underdogs til finalen. Kanskje resultatet blir 1-1, avslutter Intility-kapteinen.
 
I Bedriftsligaens øverste divisjon ble lagene raskt enige om at de ønsker å ta overgangen til det nye spillet så raskt så mulig. Det tror DIPS-kaptein (med artistnavnet), Sverre «coucheron» Coucheron, at kan endre en god del på dynamikken.
 
– Intility er uten tvil et sterkt lag og morsomme å spille mot sånn sett. Nå spiller vi et nytt spill, altså Counter-Strike 2, så jeg tror dynamikken har en sjanse for å endre seg litt i 1. divisjon generelt. Vi gjør ingenting spesielt denne sesongen for å slå Intility, men vi har definitivt et fokus på å bedre lagkjemi og få inn litt ferdigheter i nytt spill.
 
Selv drømmer de også om en ny finale på scenen i Bedriftsligaen.
 
– Med så høyt konkurranseinstinkt spillerne våre har så er alltid ambisjonen å få spille finale. Når det er sagt bruker vi nok sesongen til å bli bedre i nytt spill, samt bruker tiden til å bare spille litt sammen. Hvor vi tidligere har brukt tid til å øve sammen, går nok den lille tiden vi finner i hverdagen til å spille litt Counter-Strike 2 sammen som en vennegjeng.
 
Bedriftsligaen CS:GO 2023 - Sluttspillet på Eldorado
Bedriftsligaen CS:GO 2023 - Sluttspillet på Eldorado
Coucheron håper i likhet med Løkensgard på en jevn kamp torsdag kveld, men trekker frem en av Intilty-spillerne han frykter før oppgjøret.
 
– Vi håper å kunne gi dem mye motstand, men når jeg ser hvor mye «mV» har spilt Counter-Strike i det siste så blir jeg smått nervøs. Vi stiller opp for å vinne, så har vi det uansett gøy mot gjengen, avslutter Coucheron.
 
DISSE SPILLER FOR INTILITY: DISSE SPILLER FOR DIPS:
Herman «mV» Jensen Jonas «ajs» Erstad Linda «peek a boo» Tran Sverre «coucheron» Coucheron Olav «Sultan» Bjørndal Martin «vexioz» Eggesvik Kristian «Dutu» Hølen Halvard «aWard» Pettersen Thorstein «Torshi» Løkensgard Andreas «SlipS» Pedersen

Ukens hovedkamper

Det er Brynjar «Kula» Søderholm og Marius «Alstad2k» Alstadsæter som har fått æren av å lose dere gjennom spenningen torsdag kveld. Førstnevnte tror også på en jevn kamp, som kanskje har en ekstra nerve i kampen.
 
– Ut i fra hvordan det ser ut på papiret ser det ut til at det blir en jevn kamp på server. Begge lagene skulle nok ønske de hadde en litt sterkere sesong så nå blir det kampen om å holde seg i 1. divisjon her, og det er alltid spennende, mener Søderholm.
 
Kommentatoren er spent på hvordan de ulike lagene har angrepet det nye spillet.
 
– Jeg ser frem til å se hvordan spillerne har angrepet Counter-Strike 2, og om det er noe nytt de har prøvd å dra inn i taktikkene. Og ikke minst ser jeg frem til å kommentere med Alstad, avslutter Søderholm med et smil.

Ukens hovedkamper

Under finner du en oversikt over ukens godbiter fra Bedriftsligaen:
 
Mandag 30.10 20:00 Gruppe 4B: Adseo - Tietoevry Molde https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Tirsdag 31.10 20:00 Gruppe 5B: Finn Humør - DIPS 2 https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Onsdag 01.11 20:00 Gruppe 3B: ATEA - Miles https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Torsdag 02.11 20:00 Gruppe 1A: Intility DIPS https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Fredag 03.11 20:00 Gruppe 2B: Finn Presisjon - Ren Røros https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no