5. serierunde - Hovedkamp fra 2. divisjon: Epinova Alpha møter Knowit
📰

5. serierunde - Hovedkamp fra 2. divisjon: Epinova Alpha møter Knowit

Skrevet av Kristian Fjeld 23.10.2023

Samlet to lag til LAN

Selv om det blir både kaldere og mørkere for hver dag som går så varmer og lyses stemningen opp når skjermene går på og Bedriftsligaen fortsetter sin vante gang. En ny uke spekket med en rekke kamper står for tur.
 
Denne uken spiller Epinova Alpha og Knowit en av hovedrollene når de møtes til hovedkamp mandag kveld. Vi har i forkant brukt tiden på å bli litt bedre kjent med Eivind «ubersloth» Furuberg og Knowit, som har et lagt fullt av veteraner og velge mellom.
Kampen mellom Epinova Alpha og Knowit ser du mandag 23.10 klokken 20:00 på twitch.tv/bedriftsligaen_no

Tror på playoff

Furuberg er sammen med en god del av lagkameratene veteraner å regne i Counter-Strike-sammenheng. Lagkapteinen forteller at IT-konsulentselskapet har samlet en god gjeng på tvers av avdelinger og trekker frem LAN på Eldorado som et av høydepunktene i sin Bedriftsligaen-reise.
 
– Bedriftsligaen for oss er en arena hvor Counter-Strike-veteraner og nye spillere side om side kan samles, ha det gøy, og konkurrere på et jevnt nivå. Det har gitt mulighet for oss i Knowit å bli kjent med kolleger fra andre avdelinger som har samme interesser. Det er til tids vanskelig å koordinere og planlegge så det er sjeldent vi rekker å spille sammen utenom kampdager, men vi fikk til et 10-mans lan party på Eldorado for en stund tilbake som jeg håper vi får til igjen i løpet av året, forklarer Furuberg.
 
Furuberg og Knowit går inn i oppgjøret hakk i hel på mandagens motstander Epinova Alpha som står med full på på tre kamper. Knowit har spilt en kamp mer, vunnet to og ligger derfor tre poeng bak. Ambisjonene er i følge Furuberg og endelig vinne en avdeling og er derfor sikker på at de sikrer seg en plass blant topp fire og får spille sluttspill.
 
– Vi setter alltid ambisjonene våre høyt, og selv om vi har vært på toppen av tabellen og kommet til flere finaler tidligere har vi ikke vunnet en avdeling enda, så målet er selvsagt å vinne. Har vært en litt shaky start på sesongen, men jeg har ingen tvil om at vi kommer til playoff, avslutter Furuberg.
 
DISSE SPILLER FOR KNOWIT: Endre «nerde» Gjølstad Christian «Preference» Nyvoll Lars «Syver» Syversen Nicolai «DiamondEdge» Holm Tarald «zputnik» Sponnich Thach «Kyllingvinger» Pham Vegard «Veggleik» Jensløkken Eivind «ubersloth» Furuberg

Ukens hovedkamper

Under finner du en oversikt over ukens godbiter fra Bedriftsligaen:
 
Mandag 23.10 20:00 Gruppe 2B: Epinova Alpha - Knowit https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no
 
Tirsdag 24.10 20:00 Gruppe 5A: DHL Express 2 - Intility Gracious Washouts https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no 20:00 Gruppe 5B: Centric Hamar - Saint-Gobain Distribution Norway https://www.twitch.tv/bedriftsligaen2 20:00 Gruppe 6A: BH bootleggers - Intility To.Null https://www.twitch.tv/bedriftsligaen3
 
Onsdag 25.10 20:00 Gruppe 3A: Sparebank 1 SR-Bank 1 - Intility Moshpit https://www.twitch.tv/bedriftsligaen_no