4. serierunde - Hovedkamp fra 1. divisjon: Intility møter HEROIC
📰

4. serierunde - Hovedkamp fra 1. divisjon: Intility møter HEROIC

Skrevet av Kristian Fjeld 19.10.2023

Møter storklubb i Bedriftsligaen

Det legges til rette for et toppoppgjør når regjerende seriemester Intility tar i mot en av verdens største e-sportaktører (sitt bedriftslag vel å merke) når Heroic står på motsatt banehalvdel torsdag kveld. På spørsmål om hva tenker om å møte en av gigantene i e-sportsirkuset er lagleder i Intility Thorstein «Torshi» Løkensgard relativt avslappet.
 
– Det har jeg ikke tenkt på så mye. Jeg tror det blir gøy. Counter-Strike 2 er et ganske annerledes spill, så det blir spennende med en kamp mot relativt gode spillere.
 
Kampen ser du torsdag klokken 20:00 på twitch.tv/bedriftsligaen_no

– De er nok litt mer tryhard enn oss

Lagleder for Heroic sitt bedriftslag Aleksander «eriksen» Eriksen er kanskje et mer ukjent navn enn Martin «Stavn» Lund og den nylige benkede spilleren Casper «cadiaN» Møller. Likevel tror han at miljøet synes det er stas når logoen deres vises som motstander på server i Bedriftsligaen.
 
– Vi sitter jo på et veldig anerkjent navn og logo i Counter-Strike-miljøet så jeg vil tro at noen sikkert syntes det er litt mer spennende og gøy å spille mot oss. Også har vi et av verdens beste Counter-Strike-lag, men ingen av oss er i nærheten av det nivået så det synes nok ikke på serveren, forteller Eriksen humoristisk.
 
Lagkapteinen forteller at laget består for det meste av folk fra produksjonsavdelingen i bedriften.
 
– Det går mye fra content her på bedriftslaget. Vi er to på sosiale medier, to videoprodusenter og en grafisk designer. Vi har to som har vært midlertidige managere for Counter-Strike-laget, men det bringer nok ingen fordeler.
 
– Drar dere med dere noen fordeler som en så stor e-sportaktør når dere da setter opp et bedriftslag?
 
– Definitivt ikke! Vi sitter ikke på noen urettferdige ressurser som man kanskje fort kan tro et lag som Heroic ville hatt. Vi har heller ingen som har spilt i noe høyt nivå utenom «kyt» som har spilt i den øverste divisjonen i Norge.
 
Eriksen er spent på torsdagens kamp mot Intility og tror de har gode sjanser, selv om de er underdogs i forkant av oppgjøret.
 
– Det er jo en kamp hvor vi føler at vi er underdogs. De er nok litt mer tryhard enn oss og høyere ELO i gjennomsnitt, men vi klarte å slå dem i plasseringsturneringen uten vår beste spiller, så vi går inn i kampen med høye forventninger, avslutter Eriksen.
 
DISSE SPILLER FOR INTILITY:
Herman «mV» Jensen Linda «peek a boo» Tran Olav «Sultan» Bjørndal Kristian «Dutu» Hølen Thorstein «Torshi» Løkensgard
DISSE SPILLER FOR HEROIC:
Aleksander «eriksen» Eriksen Martin «SireM» Sire William «kyt» Hestenes Sondre «sheet» Børrestad Emil «LEFATE» Sørlie

– Høydepunkt i sesongen

Det er Daniel «Dan1cted» Storbråten og Thomas «Norden» Sæves som skal lose dere gjennom torsdagens høydepunkt. Kommentatorene gleder seg stor til oppgjøret.
 
– Heroic er jo et et navn alle som har sett på e-sport kjenner til, så det er veldig kult å se de engasjere seg i Bedriftsligaen. Jeg er veldig glad for at Thomas og jeg fikk tildelt akkurat denne matchen, og det blir utrolig stas å se de i aksjon, forteller Storbråten før Sæves legger til.
 
– Jeg syntes det er veldig gøy å se et såpass stort navn som Heroic i Bedriftsligaen. Alle har nok også hørt om Heroic tidligere som gjør at denne kampen blir nok litt ekstra kul å følge med på. Å kommentere en kamp som dette blir nok et høydepunkt i sesongen og jeg kan garantere god stemning.
 
God stemning er som Sæves nevner en garanti med de to kommentatorene bak mikrofonen. De tror også at oppgjøret kommer til å bølge frem og tilbake.
 
– Jeg tror det blir en veldig spennende match. Intility må jo beregnes som klare favoritter med tanke på tidligere prestasjoner i Bedriftsligaen, men det blir spennende å se hvor sterkt lag Heroic stiller opp med. Jeg tror vi får en match tettpakket av highlights og clutches, og jeg gleder meg til å skape en så fornøyelig seeropplevelse som mulig sammen med Thomas. Det er definitivt en match du ikke vil gå glipp av, avslutter Storbråten.
 
– Denne kampen er jeg sikker på kommer til å by på utrolig mye bra Counter-Strike, gode spillere, og jeg tror at Intility som har vært store favoritter tidligere stiller nok seg litt under Heroic her, men til tross av det tror jeg de vil imponere de som sitter hjemme og skyter nok godt fra seg. Jeg ser frem til god stemning fra seere som kommer å heier og til en kamp som jeg tror blir ganske jevn. Og så ser jeg frem til å kunne kommentere et så stort navn som Heroic, avslutter Sæves.